Hey jochie!

0 Comment
Theater
Hey jochie!

Hey jochie! is een fictieve autobiografie; mijn echte leven en eigen verhalen zijn gemixt met fictie. Een aangrijpende montagevoorstelling over het verliezen van je vader.

Hey Jochie! was mijn ‘eigen’ voorstelling in het laatste jaar van mijn opleiding Podiumkunsten, richting Theater aan het ROC RijnIJsel. Het  was een solo met monologen afgewisseld met muziek- en bewegingsfragmenten. In een groot decor geheel gebouwd van karton met rookmachines, lasers en kleurlichten.

Hey Jochie! heb ik zelf geschreven, gespeeld, het licht- en geluidsplan ervoor gemaakt en het decor gebouwd. Ik ben gaan werken vanuit eigen ervaring, verhalen van vrienden of kennissen en verschillende bestaande muzieknummers. Een nieuwe vorm van muziek theater. De nummers waren hierin niet hoorbaar, maar ze zaten er onopgemerkt in verwerkt. O.a. het nummer “Dromen van Karton” van de Jeugd van Tegenwoordig en “Stan” en “Headlights” van Eminem. Dit zodat het publiek het onbewust zou herkennen, maar er niet teveel over na zou denken. Gewoon het gevoel geven van herkenbaarheid, zonder te weten waar het vandaan komt.

Regie: Siem Steinmann.

5 april 2018

Klik op een foto om te vergroten

 

LEAVE A COMMENT